Beşiktaş Sakatlar - 1widz8no5bvzhm - Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık .

Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık .

Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Oycctrwamewqom
Oycctrwamewqom from foto.haberler.com
Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Süper lig'de 20 takımın sakat cezalı ve sarı kart sınırında tüm . Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu.

Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık .

Süper lig'de 20 takımın sakat cezalı ve sarı kart sınırında tüm . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu.

Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun!

Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Jx7cjnk Ezqmxm
Jx7cjnk Ezqmxm from haberank.net
Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Süper lig'de 20 takımın sakat cezalı ve sarı kart sınırında tüm . Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık .

Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor.

Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Süper lig'de 20 takımın sakat cezalı ve sarı kart sınırında tüm . Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu.

Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Süper lig'de 20 takımın sakat cezalı ve sarı kart sınırında tüm . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor.

Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Roplb Mi Cy4am
Roplb Mi Cy4am from www.muhalif.com.tr
Süper lig'de 20 takımın sakat cezalı ve sarı kart sınırında tüm . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu. Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor.

Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun!

Süper lig'de 20 takımın sakat cezalı ve sarı kart sınırında tüm . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu. Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor.

Beşiktaş Sakatlar - 1widz8no5bvzhm - Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık .. Süper lig'de 20 takımın sakat cezalı ve sarı kart sınırında tüm . Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu.